22 82 15 59 info@carconnect.dk
Minecookies

Sælg din bil

Ønsker du at sælge bilen uden besvær, mod straks betaling? Hos CarConnect.dk er du i trygge hænder. Vi opkøber dagligt, alle slags biler, over hele landet. Vi er kendte for vores simple proces og tilbyder blandt de bedste priser på markedet. Du undgår at udfylde de lange, tidskrævende formularer og vi udbetaler pengene straks ved overdragelse. Scroll blot videre til vores vejledning og få en gratis salgsvurdering allerede i dag.

Vi køber alle biler

 

“One man’s trash is another man’s treasure”

Få en salgsvurdering af din bil

9 + 2 =

Sådan vurderes din bil

h

Indsend oplysningerne omkring den bil du ønsker at sælge

På baggrund af vores vurdering sender vi et bud på din bil

N

Herefter har du mulighed for at sælge bilen til Carconnect.dk

Om os

CarConnect.dk blev i år 2016 etableret af direktøren Basir Belal. Med en baggrund som sælger i branchen, oplevede han tit bilejere, som tabte mange hårdt-tjente penge på bilen. Blandt dem var der ofte familier/enlige med et stramt budget, der led et stort tab, mens firmaet tjente styrtende med penge. Selvom pengene var søde, var samvittigheden ikke altid i balance, når dagen var omme. Det kunne gøres mere rimeligt for begge parter.

For at gøre en ende på denne urimelighed, ønsker vi at udfordre vores konkurrenter og derved stille den almene forbruger stærkere. Vores mål er at have et højt flow, frem for en høj enheds-avance. Dette presser vores konkurrenter til at følge efter og skaber en bedre balance på markedet. Naturligvis skal vi også tjene penge, men vi ønsker at være det levende eksempel på, at bilforhandlerne skal gøre sig bedre fortjent til deres levebrød. Læs mere om vores historie.

Kontakt os

Telefon 22 82 15 59

Adresse

Teglvænget 67
7400 Herning

CVR

DK 37849170

Åbningstider

(Efter aftale)

Mandag – Fredag: 09.00-19.00
Lørdag: Lukket
Søndag: 11.00-17.00

Send os en besked

14 + 7 =

© CarConnect.dk 2018  |  CVR 37849170  |  LÆS PERSONDATAPOLITIK  |  HJEMMESIDE AF ZEN MEDIA

Ring til os